Σχετικά με τη Roline

H εταιρεία Roline είναι μία εταιρεία με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα η οποία λειτουργεί στον χώρο των ειδών κιγκαλερίας αυτή καθ αυτή από το 2007. Έχοντας ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πραγματοποιώντας συντονισμένες κινήσεις, φροντίζουμε να διευρύνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας και ταυτόχρονα να παραμένουμε μία υγιής εταιρεία.

Προχωράμε πάντοτε με σταθερά βήματα, δίνοντας βάση στις ανάγκες των πελατών μας. Μέριμνά μας αποτελεί το κτίσιμο και διατήρηση ενός ποιοτικού συστήματος υποστήριξης συνεργατών.

Σχετικά με τη Roline

Η εταιρεία Roline προσπαθώντας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της , εδραιώνει ένα νέο τρόπο συνεργασίας και επικοινωνίας με τους εταιρικούς της πελάτες. Έχοντας γνώση των αυξημένων αναγκών και των ιδιαίτερων απαιτήσεων ενός μηχανογραφημένου εταιρικού περιβάλλοντος προχώρησε στην δημιουργία ενός Business to Business περιβάλλοντος εργασίας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή και αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση αυτών των αναγκών, προσφέροντας σας σημαντικά πλεονεκτήματα σε χρόνο και χρήμα.

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, κάντε εγγραφή στο site μας από την επιλογή γίνε συνεργάτης, συμπληρώστε τα στοιχεία της λίστας και θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατόν μαζί σας. Η δυνατότητα προβολής των τιμών χονδρικής δεν γίνεται αυτόματα, ενεργοποιείται μόνο μετά από την επικοινωνία του εκπροσώπου της εταιρείας μας μαζί σας.

Σχετικά με τη Roline

Για την εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΩΜΑΛΙΑΔΗ Ο.Ε.
Αλέξανδρος Ρωμαλιάδης

Εγγραφείτε στο Newsletter